LL_LokalLojalPage_image_1140x755

LokalLojal

Nu startar en gemensam rörelse för ett livskraftigt och levande Värmland. Syftet med projektet LokalLojal är, som namnet antyder, att inspirera och uppmuntra så många som möjligt att tänka mer lokalt när de handlar och fattar beslut.

Alla vi som bor och verkar här i Värmland är viktiga för utvecklingen. Resonemanget är helt logiskt. För att livsmedelsbutiker, klädaffärer och mackar även på mindre orter ska överleva behöver de kunder. Ju fler vi är som på olika sätt bidrar – desto större blir effekten.

Vår förhoppning är att tankar, idéer och framtidsbilder ska inspirera fler unga att bo kvar här i Värmland eller känna att det är rätt ställe att flytta till.

LokalLojal var från början bara en liten tanke.

Men så snart den hade uttalats högt blev den starten på något som ville vidare. Att förverkliga en vision som berör och är viktig för invånare och företag i ett helt län kräver en gemensam kraftsamling.

Det är många som vill vara med. Projektet LokalLojal har initierats av Branäs, Diner 45, Fryksdalens Sparbank, Konsum Värmland, Löfbergs, OK Värmland och Uddeholm. Företag och arbetsgivare med starka värmländska rötter, engagerade medarbetare samt produkter och tjänster som på olika sätt berikar vår vardag.

Det bästa av allt är att alla vi som bor och verkar i Värmland är inbjudna att blir en del av samma rörelse. Som lokallojala invånare och företag ger vi verksamheter livskraft!

Plötsligt är LokalLojal en jättestor tanke.