Utveckling

Jag har förmånen att få jobba med fantastiska människor i ett fantastiskt företag där föränderlighet är normaltillståndet. Ingen dag har varit den andra lik under de dryga 15 år som jag varit med som en del av utvecklingen av Branäs. Projektet som startade 1988 med några liftar och ca 1.600 bäddar att hyra, är nu som en liten kommun med ca 8.500 bäddar med 2st livsmedelsaffärer, 6st restauranger, 2st skidhyror, shop mm. På anläggningen arbetar varje år ca 320 personer, de flesta från Värmland men även från alla Sveriges hörn kommer det medarbetare.
Hur kom vi dit?

Genom att tillsammans sträva efter att utvecklas hela tiden, genom att alltid se vad vi kan göra bättre och använda uttryck som ”varför vänta” har vi haft en ständig utveckling. Självklart har vi upplevt det frustrerande att aldrig kunna falla tillbaka på föregående år och ha ett facit, men samtidigt har det definitivt aldrig blivit enformigt eller tråkigt.

Till årets säsong investeras det ca 200 miljoner i olika projekt med olika ägare på Branäs, det ställer naturligtvis press på oss som arbetar att leverera en produkt som gäster är beredda att betala för. Men efter 15 år med konstant utveckling är jag övertygad att alla bara ser det som en utmaning som självklart skall klaras av. Och redan nu tittar vi på vad som skall ske framåt de närmaste åren, vi tänker inte tappa tempot.

Utveckling och Föränderlighet måste vara ett normaltillstånd för företag och län som vill Framåt och starka lokalt.

/Anders

Dela:

2 kommentarer

  1. possibly shoulder careprost buy online especially impact naltrexone 50 mg tablet short poetry
    careprost 3ml eye drops primarily computer [url=https://bimatoprostonline.confrancisyalgomas.com/#]buy
    bimat eye drops[/url] initially master careprost for sale since weather https://bimatoprostonline.confrancisyalgomas.com/

Kommentera

sjutton − nio =