Tillsammans driver vi Värmland framåt

Mediehuset VF älskar Värmland och tror på en positiv utveckling för länet. Kan vi bidra till att göra Värmland ännu bättre tänker vi göra det. Ett sätt är att ge ut lokala och regionala nyheter, information och upplevelser till värmlänningarna. Vi verkar verkligen lokalt och regionalt, våra kunder, både läsare och annonsörer, finns i Värmland, vårt bevakningsområde är Värmland och vår affär bygger på att det går bra för Värmland.

Det är bara på tre ställen i Sverige som det finns riktig konkurrens mellan mediehusen och med det menar jag redaktionell och kommersiell konkurrens, ett av dem är Värmland övriga två är Malmö och Stockholm. Det tycker jag att vi värmlänningar ska vara glada och stolta över för undersökningar visar att det gynnar demokratin när det finns flera oberoende röster som kommer till tals i debatten och som speglar nyhetsflödet ur olika perspektiv. Jag gillar konkurrens det utvecklar och utmanar till att försöka bli ännu bättre och snabbt hitta nya lösningar.

Nu florerar det en del rykten om att papperstidningen skulle vara död? Det är den inte! Den har däremot fått sällskap av en rad digitala kanaler som även de bär fram nyheter. Efterfrågan på lokal journalistik är stor, kanske större än någonsin i och med att digitala kanaler underlättar tillgängligheten.

Jag har själv alltid drivits av att vilja gynna det lokala näringslivet. Vill vi ha ett levande stad där vi kan strosa en lördagsförmiddag och känna lite puls så behöver vi också handla i de butiker som finns där. Det är inte svårare än så. I Grebbestad, där jag tillbringat många somrar, sitter det klisterlappar på många butiker ”Bofast handlar trofast” och det är lätt överförbart till andra verksamheter i vår region. Går det att göra affärer med varandra så ska vi självklart försöka göra det.

Att göra saker tillsammans driver framåt och nya möjligheter och resultat kan nås. Dessutom är det så mycket roligare. Jag tror också att det är nödvändigt för oss att samarbeta lokalt för att på lång sikt kunna öka attraktionskraften i länet.

/Ulrika

Dela:

52 kommentarer

 1. Pingback: law diyala
 2. Pingback: Cari klinik
 3. Pingback: Diyala
 4. Pingback: eng_X
 5. Pingback: daily horoscopes
 6. Pingback: cpnsd 2018
 7. Pingback: forex indicators
 8. Pingback: Java Tutorial
 9. Pingback: Predrag Timotic
 10. Pingback: scribd price
 11. Pingback: sbobet 33
 12. Pingback: important link
 13. Pingback: silne krwawienia
 14. Pingback: Free UK Chat
 15. Pingback: comprare steroidi
 16. Pingback: 122mMaqRYtP
 17. Pingback: hdmobilesex.me
 18. Pingback: PAMPA

Kommentera

11 − 8 =