MOT 2018: FRAMTIDSTRO OCH JUBILEUMSFEST

I och med teknikutvecklingen är det svårt att veta hur framtidensindustri kommer att se ut. Vad kommer tillverkas, hur tillverkar vi det och vilken kompetens behövs för att kunna göra det?

Frågeställningar som vi inte har säkra svar på idag. Men det vi vet är att vi behöver vara öppna för förändringar och nya utmaningar. Som marknadsledare i världen har vi också ett ansvar att driva utvecklingen framåt. Det är ett måste för att Uddeholm ska kunna vara #1 även i fortsättningen och för att vi ska finnas i Hagfors/Värmland/Sverige i 350 år till.

Med det sagt känns det otroligt roligt att blicka framåt med ett fantastiskt Uddeholms-år i ryggen! Under de två senaste månaderna har vi slagit rekord inom flera områden. Från orderingång till tillverkning och försäljning – som i sin tur ledde till ett rekord i antal lastade containers. Terminalen lyckades att fylla och lasta hela 69 containers under en vecka, vilket är hela 17 st. fler än det tidigare rekordet. Rekorden duggar tätt, tack vara engagerade och bra medarbetare.

För oss och många andra är investeringar lika med framtidstro. Därför är det en speciell känsla att vara med på resan när vi slår annat – och otroligt viktigt – rekord. Aldrig i Uddeholms historia har det investerats lika mycket som det gör just nu. Inom de två närmsta åren kommer vi att investera 500 000 000 – en halv miljard – i produktionen Hagfors. Vi investerar i framtiden. För att vi vill finnas i 350 år till, minst!

KOM OCH FIRA MED OSS!
Nästa år blir det jubileumsfest! I början av sista veckan i juni 2018 kommer Uddeholms alla säljbolag från hela världen tillsammans med sina viktigaste kunder för jubiléet. Vi räknar med att välkomna 450–500 personer till Värmland och Karlstad.

På torsdagen bjuder vi in värmlänningar och alla andra på en festival i Hagfors. Då firar vi tillsammans med säljbolag, kunder, kungafamilj och artister. Hoppas att du också vill komma!

Varmt välkommen till Hagfors nästa år och tack för den här veckan!

/Robert

Dela:

5 kommentarer

Kommentera

2 + 16 =